Zora – “zorasora”


Zora – “zorasora”

Navn: Zora
Alder: 23
Instagram
Snap – zorasora
Main spil: League of Legends
Sekundære spil: Telltale games, World of Warcraft
Hvilket spil ser du frem til i 2020: World of Warcraft – Shadowlands

Hvornår startede du med at game og hvad spillede du?
Første gang jeg spillede var med min familie på vores Nintendo NES, og jeg var helt vild med at spille The Legend of Zelda på den. Jeg var cirka 6 år gammel da jeg først spillede et spil som jeg virkelig elskede at bruge alt min fritid på, og siden da, har gaming været en del af mig.

Hvad er din største bedrift inde for gaming?
Mange store og kendte ansigter på Twitch og i den professionelle scene i både LoL og CS:GO har været inde på min stream og har anerkendt mig for mit arbejde på twitch. Det er jeg virkelig stolt over!

Hvornår begyndte du at streame og hvad inspirerede dig til at starte?
Jeg startede ud med at streame hovedsageligt for mine venner dengang i 2017. Jeg har efter 2 år taget det mere og mere seriøst, og nu streamer mindst 3 gange om ugen for både hyggen og et håb om at det kunne blive til min profession. Det der inspirerede mig til at starte var, at jeg gerne ville dele mine oplevelser med gaming og dele det jeg elsker at lave.

Hvad er dine mål inde for streaming og gaming?
Drømmen er at leve af, at kunne streame hver dag. Det handler om, at man dedikere sig 120% og fokusere på sin drøm og karriere. Jeg ønsker, vigtigst af alt, at være et godt forbillede og inspiration for mange unge mennesker som også har den samme passion for gaming som jeg har.
Min drøm er at kunne udgive mit content på diverse platforme, og vide at der er en der ude der bliver glad for det.

Forventer du at deltage i nogen live-events / LANs i 2020?
Jeg tager til NPF og Copenhagen Games hvert år. Jeg er ellers åben for at komme ud til LAN events som jeg måske ikke havde i tankerne! Jeg elsker at være til LAN. Så kontakt mig endelig, hvis i mener der er et LAN i mener jeg skal med til i 2020.

Hvordan bruger du gaming?
Det er både min hobby og min måde at afkoble fra min hverdag. Jeg gamer altid når jeg har tid, og søger altid for jeg har en smule tid til det, selvom jeg har travlt, specielt fordi det gøre mig glad at kunne sidde foran computeren og slappe af med mine venner.
Der er meget af mit sociale liv som er tilkoblet til gaming så det betyder meget for mig.

Hvorfor valgte du at gå i samarbejde med Dream Gaming?
Jeg har hørt en masse godt om Dream Gaming og at det er ved at blive startet op. Det ville være mega fedt at kunne være med fra starten af, og bygge Dream op sammen. Jeg synes det et fedt initiativ og fedt med princippet med at vi alle skal hjælpe hinanden. Det skaber et fællesskab og kendskaber som man måske ikke ellers fik muligheden for. Jeg vil gerne være med til at lave noget godt for Dream, fordi jeg tror på at noget godt kan komme tilbage min vej.

Noget gik galt. Sørg for, at "Planetshine GoodGame Theme Extension" plugin er installeret. Tjek dit Twitch-klient-id og streamerens brugernavn.