18/05-2021

Jeg vil mildest talt beskrive denne sidste uge af kampdage som værende den vildeste rutsjebane af følelser, jeg hidtil har oplevet som sportsdirektør hos DREAM.gg.
Mathias Mærsk
Sportsdirektør
DREAM

DREAM.gg

600px-Fragleague_transparent

2 - 0

Familia_Frit_Logo

Familia

16 - 6 Vertigo

Søndag d. 16/5, spiller vi spiller mod det svenske hold ”Familia” (#105 i verden) i en direkte H2H kamp, hvem der skal gå videre til kvartfinalerne i Fragleague Nordic Top Division. Her starter vi som fyr og flamme på Vertigo, hvor vi spiller noget der minder om sæsonens hidtil flotteste counter-strike. Vi dominerer både CT- og T-siden Resultatet var en 16-6 sejr, hvor alle vores heavyhitters i Tonnes, Meltrox og zibron skød pænt fra sig, støttet af LyMZ og Azioom. Vi ender derfor som 2’ere i gruppen, kun efter Galaxy Racers (#41 i verden), hvilket betyder vi skal op mod SJ på søndag; et finsk hold, der for blot et halvt år siden var top-50 i verden, men siden da styrtdykket ned til #179 i verden efter flere spillersalg og ændringer. Dén kamp glæder vi os meget til!   

16 -13 – Nuke

Så skulle vi ud på modstandernes hjemmebane, Nuke, et map der har været ”hit or miss” for os på det sidste. Enten er vi dominerende, eller også falder vi igennem. Her starter vi på den svære T-side, som er notorisk svær. Alligevel får vi den vildeste score nogensinde med 12-3 til halvleg. Her kunne selv en spådame ikke overbevise os om at vi ikke ville vinde dette opgør 2-0. Alligevel, så falder CT-siden fra hinanden, og Familia hiver langsomt kampen tilbage på den svære side. Pludseligt står den 15-13, før vi endelig lukker kampen med et shotgun og deagle force-buy.

Alt i alt, 3 verdensklasse halvlege og én enkelt der måske blev en anelse tæt.

 
MVP: zibron

Har sjældent set holdet være så struktureret og velovervejet. Og så skød han samtidig pænt fra sig med 20-10.
MVP: Tonnes

Han tog niveauet med over fra Vertigo af og skød pænt fra sig på Nuke (28-17).
DREAM

DREAM.gg

powerligaen_logo

0 - 1

agf

AGF

4 - 16 – Nuke

Vi går ind til kampen mod AGF stor tiltro til tingene efter gårsdagens succesoplevelse, men bliver hurtigt ydmyge. AGF har fået den tidligere Astralis og North spiller, CajunB, ind på holdkortet – og det var netop samme mand, som gjorde det onde ved os på Nuke. Han gjorde det næppe alene, hvilket det ærgerlige slutcifre på 4-16 også indikerer, men CajunB var i hopla fra start til slut. En kamp vi på papiret ikke skulle vinde alligevel, så vi måtte holde hovedet højt.

DREAM

DREAM.gg

ESEA_WHITE

1 - 0

Galaxy of Dreams

16 - 11 – Dust2

Så tager vi til ESEA, hvor vi har måttet starte forfra i ESEA open pga. for mange holdudskiftninger i 2020. Her vandt vi 16-11 på Dust, og er nu 5-0 i ligaen, med 11 kampe tilbage. Næste kamp er mod mYinsanity, det bedste hold Schweiz.

DREAM

DREAM.gg

powerligaen_logo

0 - 1

masonic

MASONIC

8 - 7 – Nuke (CT)

Efter ESEA kampen skulle vi så op mod MASONIC, atter engang på Nuke. Her kommer vi flyvende fra start og er foran 5-0 inden vi ser os om. MASONIC kommer dog stærkt tilbage og gør vores CT-side til en tæt affære med 8-7 til os. 

15 - 19 – Nuke (T)

Anden halvleg var ikke anderledes, og kampen går i overtid (15-15) efter vi desværre taber en runde mod pistoler ved cifrene 15-13, hvor vi kunne have lukket kampen. I overtiden fik vi dog ikke en fod til jorden, så vi må desværre se os tabt med cifrene 15-19. 

Vi er hermed 0-4 i ligaen, naturligvis en røvhamrende ærgerlig sæsonstart, hvor vi nu både har tabt 13-16 til 4. seedet fra Singularity og 15-19 til 3. seedet, mens vi dog en afklapsning til 2. seedet. Så vi må samtidig også være realistiske og huske på, at vi altså har mødt alle forhåndsfavoritterne til at starte med, og stadig mangler alle midter-seedningerne og bund-seedningerne.

Ikke desto mindre, så har vi ikke lavet et upset endnu, hvilket nogle af de andre lavere seedningshold har, så vi SKAL til at tage nogle sejre her og der. Nu møder vi så Tricked næste gang, som er de dobbelte forsvarende danske mestre, så spørgsmålet er om miraklet skal ske der, eller om vi skal satse på en slutspurt i sidste halvdel af ligaen.
Mathias Mærsk
Sportsdirektør