DGI på banen hos Rødovre Gaming

Rødovre Gaming var vært for DGI-trænerkursus i weekenden.

I weekenden afholdt DGI og Esport Danmark deres trænerkursus "Basistræner 1" og manglede, grundet en aflysning, en klub at afholde det hos. Rødovre Gaming sprang til og vi er stolte over at kunne tilbyde værtskab til DGI.

DGI Basistræner 1

Instruktøren for kurset var Anne Rasmussen fra DGI og Hillerød Esport.

Dette trænerkursus er en del af et samarbejde mellem DGI og Esport Danmark, der har til formål at sikre kompetente esportstrænere i de danske esportsforeninger. Målet er at gøre esportstræning sjov og lærerig for alle deltagere og give dem en oplevelse, de ikke kan få andre steder.

"Basistræner 1" er det første kursus ud af tre, der tilsammen udgør en basistræneruddannelse i esport. Kurset strækker sig over 16 timer og fokuserer på det fundamentale i at være en god esportstræner. Deltagerne bliver undervist i trænerrollen, skabelsen af et godt træningsmiljø, træningsplanlægning og sæsonplaner samt praktiske øvelser.

Trænerrollen i fokus

Kurset henvender sig til personer på 15 år og derover med begrænset eller ingen erfaring som esportstrænere. Det giver deltagerne mulighed for at lære om udviklingstendenser inden for træningshold, trænerrollens betydning, etableringen af gode træningsmiljøer og meget mere.

Under kurset arbejdes der også med trænerrollen, hvordan man skaber et godt træningsmiljø, træningsplanlægning og sæsonplaner samt praktisk træning og inspiration til øvelser.

DGI og Esport Danmark opfordrer alle interesserede til at deltage i basistræneruddannelsen og blive klædt på til at stå i spidsen for deres eget esportshold. Kurserne er designet til både trænere med erfaring og dem, der ønsker at få flere værktøjer til træning af begyndere og letøvede spillere.

Vi havde vores dygtige esports-trænere Patrick og Markus med på kurset.

Kvalitets-træning

Trænerkurserne er en del af en større indsats for at højne kvaliteten af esportstræning og skabe kompetente rollemodeller i esportsforeningerne. Det er et udviklingssamarbejde mellem DGI og Esport Danmark, der sigter mod at standardisere kvaliteten af træning og skabe en positiv og lærerig oplevelse for alle involverede.

Med et fortsat fokus på at uddanne dygtige og engagerede esportstrænere ser DGI og Esport Danmark frem til at fortsætte deres arbejde med at styrke esportsmiljøet i Danmark gennem uddannelse og træning. Hos Rødovre Gaming resonerer dette rigtig godt, da vores niveau af træning altid bør være højt.

Bedre Gaming

Rødovre Gaming er glade for at være værter for trænerkurset "Basistræner 1" med DGI og Esport Danmark. Hos RG sætter vi pris på fællesskab, kammeratskab og ansvar. Ved at facilitere dette kursus styrker vi vores fællesskab og fremmer vores passion for e-sport og gaming. Vi tror på at udfordringer og respekt er nøglen til vores succes, både på og uden for skærmen. Med fokus på motion, sundhed og et positivt sprog, stræber vi efter at skabe et endnu bedre miljø for alle vores medlemmer.

Næste
Næste

Børneloppemarked i ViFTEN