Navn: Dan
Alder: 34
Facebook
Main spil:
 Variety
Sekundære spil: Just chatting og LEGO building
Hvilket spil ser du frem til i 2020: Cyberpunk 2077 og Hellblade 2: Senua’s Saga

Hvornår startede du med at game og hvad spillede du?
Jeg startede med at game helt tilbage da jeg var en 4-5år gammel. Min mor købte en NES til familien og der tilbragte jeg så ellers alle de timer jeg kunne slippe afsted med foran skærmen, med titler som Super Mario Bros, Chip ‘n Dale Rescue Rangers og, min største gaming facination gennem tiden, The Legend of Zelda! Det blev starten på en livslang passion for computere og gaming. Dog er konsollen skiftet ud med PC som fortrukne maskine!

Hvad er din største bedrift inde for gaming?
Min største resultats mæssige bedrift må være at placere 1st til UTP LAN i CS turneringen i 1998. Dengang hed CS versionen 0.2a og var stadig en mod til Half-Life. Ligeledes kan det nævnes at jeg var et af de grundlæggende medlemmer af, og spillere i “Clan eSpuma” og har opnået en 4. plads i CS:S turneringen til NPF#2 med et hold kaldet “ePuppets”.
Min seneste bedrift, som jeg er utroligt stolt af, er min stream og mit stream community! Noget jeg har bygget op helt fra bunden.

Hvornår begyndte du at streame og hvad inspirerede dig til at starte?
Min streamer karriere startede så småt i Jan. 18, hvor jeg prøvede mig frem med opsætning af OBS og, på det tidspunkt, spillet PUBG. Hele idéen med at streame kommer nok fra mine venner og spille gruppe. Som en anden flok brøl aber måtte de bare vises frem til verdenen, og sådan gik min kanal fra blot at være en seer, til at være content creating.
Efter en længere pause i sommeren ’18, grundet arbejde, startede jeg op med et fast skema i vinteren ’18 og har streamet 4 dage om ugen siden, kun med korte pauser af sygdom, IRL udfordringer og arbejde.

Hvad er dine mål inde for streaming og gaming?
Som så mange andre er det store mål at kunne streame på fuld tid og leve af min livslange passion. Men dette er kun en del af drømmen. Jeg elsker at snakke med folk i chatten og har baseret en stor del af min stream på netop dette. Jeg vil gerne skabe et community hvor der er plads til alle, som kan fungere som et aflastende afbræk fra hverdagen. Hvor der ikke bliver bliver kigget skævt til ens person bare fordi man falder udenfor de normale rammer, altså et sted hvor folk kan komme og føle sig velkommen og slappe af i godt selvskab. Dét er det ultimative mål!

Forventer du at deltage i nogen live-events / LANs i 2020?
Eneste planlagte event, indtil videre, er NPF. Men er altid på udkig efter events der kan passes ind i min tidsplan.

Hvordan bruger du gaming?
Gaming er mit stærkeste social bånd, min hobby og største passion. Jeg bruger gaming som personlig aflastning og afslapning… Der er intet der kan afstresse som at sende en pirat bagud over skibet med et velplaceret blunderbuss skud xD

Hvorfor valgte du at gå i samarbejde med Dream Gaming?
Efter at være blevet kontaktet af Dream Gaming havde jeg en god snak med Feisty om organisationens mål og værdier. De falder fuldstændig i hak med mine egne og det var derfor en sand “no brainer” at indgå et samarbejde med disse skønne mennesker! Glæder mig meget til at komme igang og se hvor det kan tage begge parter hen.