Hvem er Jens Tønnes, AKA “Tonnes”?

I august 2020 bragte vi Tonnes ind fra kulden. Dengang var der tale om et ungt talent uden meget holderfaring, som vi tog en chance med – og det viste sig at være en rigtig god beslutning. Hans udvikling har været stejl og kontinuerlig, hvor han selv på trods af sin unge alder, altid er garant for kills på serveren. 

Hvis han fortsætter sin udvikling i selvsamme tempo, vil hans talent ingen grænser kende.

3 hurtige spørgsmål
For at I rigtig kan lære Søren at kende har vi stillet ham 3 dybdegående og strategiske spørgsmål som giver os indsigt i hans komplekse tankegang 😉

Er en hotdog en sandwich? Hvorfor, hvorfor ikke?

En hotdog er ikke en sandwich. Hvis det var en sandwich, havde man slet ikke kunne have oceaner af ketchup i – hvilket er essentielt… Det tætteste jeg kan komme på et svar er dog, at en hotdog er et hullet brød med en pølse i.

Hvad er den mest tilfældige fakta, du kender?

For at oddere ikke skal blive væk fra hinanden, imens de sover eller slapper af i vandoverfladen, holder de i hånden.

Hvis dyr kunne snakke, hvilket dyr ville så være mest uhøfligt?

Det ville helt sikkert være geder. Har du nogensinde set en buk, som ser “glad ud”? Deres eneste formål er, at spise den mad vi giver dem og stange folk, der kommer for tæt på.

Følg spillerne gennem hele sæsonen 

Igennem hele sæsonen vil I kunne følge statistikker og resultater for hele holdet. Klik på spillerne nedenfor for at se mere.
[player_list id=”3387″ title=”DREAM.gg” number=”5″ team=”3351″ seasons=”0″ leagues=”0″ columns=”number,team,position,alder,rolle,kills,deaths,assists,kdaratio” orderby=”name” order=”” show_all_players_link=”1″ align=”none”]