Melena – “Melena_m”

Melena – “Melena_m”

Navn: Melena
Alder: 23
Instagram
Facebook
Main spil: Variety
Sekundære spil: Just Chatting, The Sims, Planet Zoo
Hvilket spil ser du frem til i 2020: Subnautica: Below Zero.

Hvornår startede du med at game og hvad spillede du?
Jeg startede med at spille PS som barn, sammen med min storebror, her spillede vi Crash Bandicoot og Tekken. Da XBOX udkom spillede vi også en del Halo og Need For Speed. Da jeg fik en PC spillede jeg meget The Sims, som jeg stadig gør i dag, og i 7. klasse introducerede nye kammerater mig til League of Legends, hvor kærligheden for gaming herefter atter tog fart.

Hvad er din største bedrift inden for gaming?
Min største bedrift inde for gaming er de venskaber jeg har fået gennem årene, og selvfølgelig min stream og mit skønne community som vokser dag for dag. Derudover synes jeg det var virkelig fedt at gennemføre Subnautica!

Hvornår begyndte du at streame og hvad inspirerede dig til at starte?
Jeg begyndte at streame i februar 2018, helt uvidende om hvad Twitch og streaming egentlig var, men jeg havde nogle kammerater som selv streamede og anbefalede mig at give det en chance, så det gjorde jeg.

Hvad er dine mål inde for streaming og gaming?
Mit mål er at opbygge et rigtig godt community, hvor folk er gode ved hinanden. Jeg har en ambition om at fortsætte med at spille spil som mine viewers synes er hyggeligt at se på og eventuelt deltage i.

Forventer du at deltage i nogen live-events / LANs i 2020?
Jeg skal deltage som streamer til Reload (som pt. er udskudt) og ellers deltager jeg muligvis til NPF.

Hvordan bruger du gaming? 
Jeg bruger gaming som mit tilflugtssted fra hverdagen. Jeg tyer til gaming både på de gode og på de dårlige dage, hvor jeg enten kan socialisere og hygge mig med vennerne eller tage lidt afstand til det hele og fordybe mig i mine favoritspil.

Hvorfor valgte du at gå i samarbejde med Dream Gaming?
Jeg hørte om Dream Gaming gennem andre streamere, og blev straks bidt af de mål og koncepter som organisationen har sat sig for, samt det fede fællesskab som er stablet på benene derigennem. Det gik hurtigt op for mig, at det her var noget som jeg rigtig gerne ville være en del af – og jeg glæder mig helt vildt til at se hvordan det udvikler sig!

Noget gik galt. Sørg for, at "Planetshine GoodGame Theme Extension" plugin er installeret. Tjek dit Twitch-klient-id og streamerens brugernavn.