Navn: Steffen
Alder: 21
Main spil: World of Warcraft
Sekundære spil: Counter Strike, Apex Legends og Escape from Tarkov
Hvilket spil ser du frem til i 2020: World of Warcraft Shadowlands

Hvornår startede du med at game og hvad spillede du?
Har spillet computerspil fra dagen jeg blev født. Begyndte med kendte navne som Diablo 2, Heroes 3 og gik senere hen til World of Warcraft da min bror fik hænderne i spillets første version ”Vanilla”. Siden har jeg været fast spiller af MMORPG’et. Der har været få perioder hvor jeg har rørt ved andre spil så som CSGO, Call of Duty og Escape from Tarkov, men jeg har altid været fast forbruger af World of Warcraft.

Hvad er din største bedrift inde for gaming?
Den største bedrift jeg har opnået i min gaming ”karrier” var sejeren i Dream Gamings første World of Warcraft Mythic + Turnering, hvor jeg sammen med 4 venner blev organisationens første vindere. Derudover har jeg opnået forskellige bedrifter i World of Warcraft selv, som at være den største Damage dealer for min class i forskellige raids, som bliver vist frem på Warcraft Logs og blive anerkendt i den høje Mythic + community som en pålidelig spiller. Udover mine bedrifter i World of Warcraft har jeg vundet et par private CSGO tourneringer på nogle gymnasier.

Hvornår begyndte du at streame og hvad inspirerede dig til at starte?
Jeg begyndte at streame for et lille års tid siden, men begyndte først rigtigt at streame for et halvt års tid siden. Jeg begyndte at streame fordi jeg glad for at lære andre folk at spille det spil jeg har brug en livstid på at mestre. Og manglen på den klasse jeg spiller, nemlig Warrior var en klasse der ikke blev fremvist så meget på Twitch ude fra PvP scenen.

Hvad er dine mål inde for streaming og gaming?
Mit mål med streaming er bare at have det fedt. Hvad jeg mener med det er at have et community jeg sammen med kan have en fed tid med i det spil vi alle nyder at bruge tid på. Det at have en aktiv chat gør spille oplevelsen meget bedre i mine øjne da jeg altid har været glad for at snakke omkring det jeg nyder, hvilket i streaming tilfældet ville være spil.

Forventer du at deltage i nogen live-events / LANs i 2020?
Har overvejet Blizzcon da det har været en livsdrøm at opleve det live.

Hvordan bruger du gaming? 
Jeg bruger gaming som en hobby, jeg spiller spil af ren nydelse og bruger det som et værktøj til at være social med mine venner online hvor vi samtidigt har en hyggelig stund sammen gennem spil.

Hvorfor valgte du at gå i samarbejde med Dream Gaming?
Blev introduceret til Dream Gaming da min ven meldte os til deres World of Warcraft turnering, og kendte ikke til dem før eventets forløb. Kom i kontakt med medarbejderen fra organisationen og deres drive til at for deres organisation til at virke, og dets medarbejderes interesse i at presse gaming frem i et positivt lys gjorde mig allerede tidligt interesseret. Efter at snakke med forskellige medarbejder især Heinrich blev jeg stor fan af deres produkt og syntes det var et fedt koncept firmaet havde.

Da jeg blev kontaktet om interesse i at streame for organisationen blev jeg glædeligt overrasket da jeg kun havde en positiv oplevelse med Dream Gaming.