DREAM vs. EF Wolves
(16-9 – Overpass)

Efter vores to forrige magtdemonstrationer på nuke mod Wolves, fravalgte de den i vetoen i denne omgang. Derfor kom vi ud på Overpass, men det viste sig dog ikke at gøre nogen store forskelle. Med en 13-2 føring til halvleg, var kampen nærmest slut før den næsten startede.

MVP: zibron

Med 51 kills, herunder 7 entrykills, og en 1.52 rating, kan man ikke komme udenom, at han var den bærende drivkraft, der gjorde vi forsat er ubesejret i ligaen.

Mathias Mærsk
Sportsdirektør

DREAM vs. IDK (16-14 – Vertigo)


Det skulle vise sig at blive et tættere opgør end forventet. Om nerverne var ude på tøjet ved tanken om at sæsonens sidste kamp kunne slukke drømmene om den perfekte 18-0 sæson eller ej, skal jeg lade være usagt. Men vi startede i hvert fald meget usikkert, hvor vi aldrig var foran før ved cifrene 15-14. Det var bl.a. runden du kan se forneden som var udfaldsgivende. Vi er i en 5v5 postplant på A-sitet, hvor vi rent faktisk taber duellerne, men modstanderen er 0,1 sekund for langsomme med at afmontere bomben. Havde vi tabt denne runde, var kampen højst sandsynligt tabt. 

MVP: Tonnes

1.46 rating, 1.68 k/d, 32 kills i åbent spil, hvoraf 9 af dem var entry frags. Han var en konstant pine for modstanderne, som tilfældigvis er nogle af hans tætte venner. Spørgsmålet er om de stadig er det!

Mathias Mærsk
Sportsdirektør