DREAM vs. Ambush Academy (16-8 – Vertigo)

Allerede før kampen, stod det klart, at vi med en enkelt sejr var sikret mesterskabet. Vores første opgør var mod Ambush Academy, der lå på sidstepladsen. Vi kom samtidig ud på ét af vores yndlings maps: det hele var lidt for perfekt, og vi følte os måske en tand for tilpas. Selvom Ambush kom direkte fra en sejr mod IDK, deres første sejr hele sæsonen, så fik de lidt for mange åbninger. Dog blev der strammet op efter halvvejen, hvor de ikke længerede stod en chance.

MVP: Celebrations

Lad os tage den fra enden af. Flest kills, højest k/d og flest åbningskills. Celebrations var med til at sikre guldet kom hjem allerede i aftenens første kamp.

Mathias Mærsk
Sportsdirektør

DREAM vs. Rydhave (16-2 – Train)

Det var dejligt at få ’revanche’ mod Rydhave. Rydhave var nemlig vores første modstandere i sæsonen, hvor 1500 danskere så med og morede sig over, at vi stod til at tabe til dem. Dengang lavede vi heldigvis et comeback i sidste øjeblik, og ligeledes sejrede vi atter i dag – denne gang i væsentligt mere overlegen facon. Selve kampen er der ikke så meget at skrive hjem om, vi tog den ene runde efter den anden og efter mindre end en halv time, stod kampen 14-0 til os. Ægget udeblev desværre. 

 
MVP: zibron

Det var ren legeskole for kaptajnen. Modstanderne fik aldrig en chance, hvilket tydeligt fremgår med en 2.20 rating og 24-4 score.
Mathias Mærsk
Sportsdirektør

DREAM vs. Fjerritslev (16-13 – Vertigo)

Dette opgør havde en masse spændende ting i kakkelovnen. Sæsonens første opgør mod dem bød på en overtidssejr, efterfulgt af en masse sjov ”twitterbøf”. De mente nemlig kun at have tabt pga. én af spillernes internetproblemer. Derfor blev der faktisk indgået en gentlemen’s agreement, om at spille samme map i returopgøret, for at afgøre én gang for alle, hvem der virkelig er bedst. Og vi trak altså det længste strå, igen. 

 
MVP: LyMZ Valget stod mellem LyMZ og Tønnes, som begge fik identiske ratings. Dog faldt valget på førstnævnte, da han med sin 1v3/4K pistolrunde sikrede vigtige point i en tæt kamp.
Mathias Mærsk
Sportsdirektør