I Dream Gaming Center i Rødovre Centrum har vi aktiviteter og events for alle. Her kan du gå til esport træning, spille på netcafe, opleve virtual reality, deltage i unikke events og meget mere. Læs mere om vores aktiviteter nedenfor.

 

 

Esport Træning

Gå til Esport Træning i Fortnite, CS:GO og League of Legends. Vi har ugentlige hold med fokus på udvikling, fællesskab og sundhed. Læs mere her.

 

 

 

 

Netcafe

Spil på toptunede computere i eksklusive omgivelser. Læs mere her.

 

 

 

 

Virtual Reality

Prøv kræfter med Virtual Reality i vores VR-stationer eller Race Simulatorer. Læs mere her.

 

 

 

 

Gaming Butik

Køb topkvalitets gaming udstyr i vores Gaming Butik. Vi har tastaturer, mus, headsets, skærme, stole, musemåtter og streaming udstyr fra de bedste mærker. I butikken kan du mærke og prøve produkterne, inden du køber dem.

Kom ned i vores i butik i Rødovre Centrum, hvor vi står klar med ekspertisen til at hjælpe dig med at finde det rette udstyr, der passer til dine behov.

 

 

 

 

 

Events

I Dream afholder vi mange forskellige events lige fra små hyggelige gamer-arrangementer til store internationale turneringer.

Læs mere om de kommende events her.

 

 

 

 

Fødselsdagsfest

Hold din næste fødselsdagsfest i Dream Gaming Center. Læs mere her.

 

 

 

 

 

 

Team-building arrangementer for erhverv

Hold jeres næste team building arrangement i Dream Gaming Center. Kontakt os og få skræddersyet en unik oplevelse med esport, gaming og virtual reality.

 

Booking