Christina – “christinalak”


Christina – “christinalak”

Navn: Christina
Alder: 26
Main spil: CS, FiveM (GTA), Horror
Hvilket spil ser du frem til i 2020: Doom eternal

Hvornår startede du med at game og hvad spillede du?
Har altid spillet hele mit liv har været stor fan af alle former for playstaion spil, (mest GTA). Jeg er senere startet på PC, og siden da, har CS:GO fået mit opmærksomhed

Hvornår begyndte du at streame og hvad inspirerede dig til at starte?
Jeg begyndte at streame da jeg var 22, men har gjort det meget i perioder. Da jeg blev introduceret for det, fangede det min interesse med det samme. Det med at interagere med sine viwers, er noget af det som betyder meget forr mig

Hvad er dine mål inde for streaming og gaming?
Mit langsigtede mål er at opnå samarbejde med verden indenfor E-sport, men på nuværende tidspunkt er mit mål at have det sjovt.

Forventer du at deltage i nogen live-events / LANs i 2020?
Jeg forventer at deltage i CPH Games indtil videre, og ser derefter på hvilke muligheder der byder sig eller fanger min interesse.

Hvorfor valgte du at gå i samarbejde med Dream Gaming?
Jeg valgte samarbejde med dream da fandt både deres moral og de kunne tilbyde, både tiltalende og interessant. Jeg følte mig tryg i deres samvær, og de gav mange muligheder for en, som man selv kunne tage stilling til, om hvor meget man ville sige ja til.

Noget gik galt. Sørg for, at "Planetshine GoodGame Theme Extension" plugin er installeret. Tjek dit Twitch-klient-id og streamerens brugernavn.