Andreas – “bethuelwav”


Andreas – “bethuelwav”

Navn: Andreas
Alder: 26
Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
Snapchat: bethuelwav
Main spil: Escape From Tarkov, Star Citizen, Arma 3
Sekundære spil: Call of Duty: Modern Warfare, Squad, Insurgency: Sandstrom, Grand Theft Auto 5 (FiveM), Apex, Destiny 2 

Hvilket spil ser du frem til i 2020:
Cyberpunk 2077, Watch Dogs Legion

Hvornår startede du med at game og hvad spillede du?
Til mit store “held” har vi altid haft en masse mennesker boende i mine forældres hus, ogs’ en gut som gamede en del. Så i ny og næ ville jeg bruge tid foran hans computer og spille Battlefield 1942 og siden da har jeg siddet foran en computer lige så længe som jeg ka’ huske, ogs’ uden tilladelse af mine forældre eller af ham som ejede computeren. Jeg fik hurtigt en passion for at skrive tekster og lave musik i løbet af min ottende klasse så jeg blev nød til bytte mig til en rigtig lorte bærebar så jeg ku’ indspillede mine tekster henover de beats jeg fandt på nettet med en mikrofon min far havde liggende eller ogs’ ville jeg typisk eksperimentere med grafisk design da jeg aldrig havde en computer som ku’ køre de spil jeg ønskede at spille. Indtil jeg endelig fik byttet mig videre til en nogenlunde ordentlig stationær computer og da jeg altid har været fascineret af kammeratskabet og sammenholdet i militante forhold, begyndte jeg at spille virkelig meget Arma 3 og skabte et fælleskab som hedder LEAD (Last Experienced Assault Division) hvor jeg ville mødes med alle mine amerikanske venner til nogle custom co-op games. Idag tror jeg ogs’ det er den primære grund til at mit engelske er så fejlfrit og flydende.

Hvad er din største bedrift inde for gaming?
Hver gang jeg vinder over mine elskede bedste venner

Hvornår begyndte du at streame og hvad inspirerede dig til at starte?
Jeg startede med at streame for alvor for cirka to år siden, men holdte en lang pause da jeg var hjemløs i noget tid, men jeg kom ovenpå igen, fandt mig et sted at bo og forsatte med at streame. Jeg elsker at lave noget på nettet som folk ka’ tage del i og det at skulle streame live var ideelt da man intet behøver at klippe i fordi det hele ske lige nu foran snuden af dig. Jeg har altid vidst min personlighed og de ting jeg synes om at bruge tid på ka’ sælge så jeg er ikke kun inspireret til at streame, jeg ønsker at komme meget bedre ud, men Twitch var bar’ nemmere at komme igang med.

Hvad er dine mål inde for streaming og gaming?
Jeg ønsker at ændre på hvem børn og unge ser op til, ikke kun fordi jeg ved jeg er et værdig forbillede, men fordi alt er bedre end Paul brødrene og diverse andre internet-berømtheder. De her mennesker forstår ikke hvilke forfærdelige standarter og værdier de ligger i sindet og i hjertet på vores yngre generationer og hvordan det har rigtigt meget at sige for vores kommende fremtid. Jeg er lige glad om det bliver gjort igennem streams, gaming eller i et center i Rødovre. Det ska’ bar’ gøres! Udover det, ønsker jeg selvfølgelig at gøre alt det her, til noget jeg ka’ leve af fast, men jeg har egentlig ikke en masse personlige mål, jeg tager bar’ tingene som de kommer. Selvfølgelig har jeg ting jeg ønsker at se ske og opleve, men som tingene ser ud lige nu tager jeg en dag af gangen.

Forventer du at deltage i nogen live-events / LANs i 2020?
Jeg har aldrig været til nogen events nogensinde og grunden til det er udelukkende på grund af mangel af penge til det, men ingen tvivl om at jeg rigtig godt kunne tænke mig at komme ud og opleve hva’ som helst, specielt her i 2020!

Hvordan bruger du gaming?
In the great words Horacio Jones; “I like being alone. I have control over my own shit. Therefore, in order to win me over, your presence has to fell better than my solitude. You’re not competing with another person, you’re competing with my comfort zone.”
Gaming er uvurderlig når det kommer til min personlige kvalitets tid, jeg tager nemlig min downtime meget højtideligt. Gaming for mig er en hobby, men ka’ ogs’ være afslapning, afstresning, afkobling eller et arbejde.

Hvorfor valgte du at gå i samarbejde med Dream Gaming?
Fordi vi tydeligvis deler den samme vision og fordi I har de værktøjer jeg længe har gået og forsøgt at arbejde mig til, og om jeg ka’ li’ at indrømme det eller ej, har vi uden tvivl allesammen brug for al’ den hjælp vi ka’ få, for at få de ting vi ønsker at se ske komme til virkelighed. So let’s make this dream come true.

Noget gik galt. Sørg for, at "Planetshine GoodGame Theme Extension" plugin er installeret. Tjek dit Twitch-klient-id og streamerens brugernavn.