DREAM vs. FURY (25-23 - Nuke)

Et opgør, som viste sig at blive en sand neglebider. Vi mødte FURY på samme map som sidst, men hvorimod vi lukkede kampen sikkert sidst med cifrene 16-10, så formåede vi ikke at lukke kampen denne gang, på trods af samme føring på 15-10. Kampen var præget af en række atypiske personlige- såvel som kommunikative fejl. Den dårlige undskyld er, at vi går ind til kampen kolde pga. kampens tidlige starttidspunkt, men det ændrer ikke på, at vi er et bedre hold end dem og burde derfor have lukket den tidligere.

MVP: Tonnes

Med 51 kills, herunder 7 entrykills, og en 1.52 rating, kan man ikke komme udenom, at han var den bærende drivkraft, der gjorde vi forsat er ubesejret i ligaen.

Mathias Mærsk
Sportsdirektør

DREAM vs. IDK (16-9 – Dust2)

Efter en halv times pause ovenpå maratonet mod FURY, viste vi straks bedre takter mod IDK. IDK er et spøjst mandskab, som ofte skifter spillere ud grundet ingen organisatorisk tilknytning. Netop under transfervinduet sidste uge, skiftede de store dele af mandskabet ud, så det var svært at gøre sig klog på hverken veto, spillestil eller taktikker. Vi ender ud på dust2, som er et map, vi ikke er så selvsikre på som ønsket på trods af meget fokus under træningen – og måske årsagen, hvorfor de prøvede deres held på netop dét map. Dog får vi en komfortabel føring, som vi holder hele vejen igennem og ender derfor også med at vinde kampen sikkert med cifrene 16-9.

MVP: Tonnes.

Det unge Frederiksberg-talent havde en fremragende aften, og igen på Dust2, topfraggede han serveren med 25 kills, heraf 16 af dem via hovedskud, og en 1.45 rating.


Mathias Mærsk
Sportsdirektør

DREAM vs. Spirit of Amiga (16-6 – Train)

I sidste opgør, møder vi på papiret ligaens tredje bedste hold. Her er der tale om et fasttømret hold bestående af nogle mere garvede spillere, der har spillet sammen i flere år. Sidst vi mødte dem, viste vi dog at vores dynamiske spillestil er effektiv mod deres mere traditionelle tilgang til det taktiske. Og denne gang var ikke anderledes. Drengene blev tydeligvis kun varmere som aftenen skred frem, og det kom til tydeligt udtryk med en meget sikkert 16-6 sejr.

MVP: LyMZ.

Den nyligst tilkomne spiller, der netop fik kontrakt i sidste måned som resultat af en god prøveperiode forinden. Han spiller en forholdsvis svær rolle på train, kaldet ivy, men formår alligevel at agere blokade.
Mathias Mærsk
Sportsdirektør