Fortnite træner til Dream

Fortnite træner til Dream

0

Vi udvider med flere esport hold hos Dream i Rødovre og søger derfor endnu en Fortnite træner til vores trænerstab. 

Som træner i Dream Gaming bliver du en del af en trænerstab med høje ambitioner om at skabe et stærkt træningskoncept bygget op omkring fællesskab, udvikling og sundhed. Vi har i vores stab stærke kompetencer indenfor lærings- og undervisningsmetoder, og vi stræber efter en kultur, hvor vi hjælper hinanden til et endnu højere niveau. 

Vi søger en træner, som vil være en del af en stærk trænerstab og som har lyst til at være en del af en gaming virksomhed med fuld fart frem. Som person er du struktureret, moden og engageret, og du lever op til flere af nedenstående punkter. 

  • God forståelse for Fortnite.
  • God til at stå foran mennesker og præsentere.
  • Erfaring med at undervise og en lyst til at udvikle dine kompetencer i undervisning, kommunikation og strukturering af træninger og undervisningsforløb. 
  • Lyst til at arbejde med børn og unge mennesker.

Vi har planer om at åbne for flere Fortnite hold og CS:GO hold. Hvis du har mod på også at undervise i CS:GO er det en fordel, men det er ikke et krav. Vi tilbyder en god løn samt fordele i vores virksomhed.

Om Dream Gaming

  • Dream Gaming er en virksomhed, der arbejder med mange forskellige områder inden for gaming og esport.  
  • I vores Gaming Center i Rødovre Centrum har vi en Gaming Arena med et stort scenemiljø, VIP-rum, streaming studie og butik med gaming gear. Vi tilbyder esport træning, store gaming events, team-building- og fødselsdags events og en netcafe i eksklusive omgivelser.  
  • I vores streaming fællesskab “Stream for Dream” hjælper vi streamere i alle størrelser med at udvikle deres karriere indenfor streaming.
  • Vi producerer og streamer store turneringer og skaber content i samarbejde med vores streamerfællesskab.

Send din ansøgning og cv til training@dreamgaming.dk. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er markeret med *