Nick – “blank”

Nick – “blank”

0

Nick – “blank”

Navn: Nick
Alder: 29
Twitter
Main spil: World Of Warcraft Classic
Sekundære spil: CS-GO, Dota 2 og Fortnite
Hvilket spil ser du frem til i 2020: Jeg ser mest frem til nyt content i Wow Classic.

Hvornår startede du med at game og hvad spillede du?
Det første jeg husker er PS1 og de helt gamle GTA spil. Ellers har den stået på diverse PS spil, frem til Wow udkom tilbage i 2004 – jeg hoppede med på vognen og spillede det frem til Cataclysm. Da jeg blev lidt træt af alle expansions stoppede jeg da de udkom med Mist of Pandarian. Jeg begyndte at spille HoN og siden hen Dota 2 og gjorde det i mange år. Da Blizzard annoncerede Wow classic synes jeg det var værd at give det en ny chance, da jeg stadig manglede af cleare de sidste par raids.

Hvornår startede du med at game og hvad spillede du?
Det første computerspil jeg startede med var Wow helt tilbage i 2004, og siden World of Warcraft Classic er kommet, har jeg genfundet min kærlighed til spillet.

Hvornår begyndte du at streame og hvad inspirerede dig til at starte?
Jeg har brugt meget tid på at kigge streams på twitch og jeg tænkte at det kunne jeg også. Så tanken om at have sit eget lille ”community” gør det bare sjovere. På mit niveau er det mest for at have det sjovt og for at evt. at lære fra mig i forhold til mine seere.

Hvad er dine mål inde for streaming og gaming?
Helt overordnet er det egentligt bare at hygge mig og have det sjovt. Hvis man samtidig kan være et forbillede og lære et par ting eller to fra sig er det jo kun en bonus. Gaming skal være sjovt.

Forventer du at deltage i nogen live-events / LANs i 2020?
Jeg har ikke umildbart planlagt noget, men vi må se hvad 2020 byder på, jeg er åben for mulighederne.

Hvorfor valgte du at gå i samarbejde med Dream Gaming?
Jeg har valgt at samarbejde med Dream Gaming, da jeg synes det er et fedt koncept. Tanken om at skabe et større community sammen med andre streamere synes jeg virker som en god ide. Jeg tror på at Dream Gaming kan være med til at hjælpe nye streamers med at komme ud til et mere bredt publikum.

Videoer
View more

No recent videos were found!

Your email address will not be published. Required fields are marked *