Adrian – “Racos”

Adrian – “Racos”

0

Adrian – “Racos”

Navn: Adrian
Alder: 23
Twitter
Main spil: World of Warcraft
Sekundære spil: Overwatch
Hvilket spil ser du frem til i 2020: WoW: Shadowlands

Hvornår startede du med at game og hvad spillede du?
Da jeg var helt lille fangede spillende allerede min interesse. Siden da har jeg altid været fascineret af udfordringerne, et spil kan give mig. Titler så som Ratchet & Clank og Crash Bandicoot er nogle af mine favorittitler fra barndommen, og er dagen i dag stadig de bedste minder fra den gang.

Hvad er din største bedrift inden for gaming?
Min største bedrift inden for spilverdenen er helt klart mit yderst konkurrencedygtige guild i World of Warcraft. Jeg har en kæmpe lidenskab for, hvad vi har opnået. Jeg har i mange år kæmpet og arbejdet hårdt for at være hvor jeg er i dag. Vi er på nuværende tidspunkt world 51.

Hvornår begyndte du at streame og hvad inspirerede dig til at starte?
Tilbage i 2016 valgte jeg stille og roligt at lægge ud med at streame et af vores raids i WoW. Det virkede super interessant og jeg havde på daværende tidspunkt stor interesse i andre større streamers. De har inspireret mig hele vejen til den dag i dag.

Hvad er dine mål inde for streaming og gaming?
Spil er en stor hobby, og spillende jeg spiller fletter logisk sammen med streaming. Min twitch er en side, hvor folk kan joine og have det sjovt. Vi skaber memes og har det godt, lytter til musik og mine viewers kan følge med i vores top-end progression i WoW, hvilket ikke mange er i stand til at udrette.

Forventer du at deltage i nogen live-events / LANs i 2020?
Jeg er meget åben for idéen, såfremt mit skema tillader det.

Hvordan bruger du gaming? 
For mig hjælper det med at komme en smule væk fra hverdagen. Når man kommer hjem efter en lang dag, med programmering på hjernen, har jeg mange gange behov for bare at koble af. Det bringer mig tættere på dem jeg har lært at kende via gaming og udvikler mig socialt gennem det.

Hvorfor valgte du at gå i samarbejde med Dream Gaming?
Dream Gaming har stilt en kæmpe mulighed til rådighed for mig. Allerede da vi begyndte at caste de første games af DMT vidste jeg, at det ville være en stor mulighed. Jeg er super hyped ved tanken om at kunne streame under Dream Gaming. Jeg ser positivt frem til vores samarbejde.

Videoer
View more

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *