Alex – “hertzfm”

Alex – “hertzfm”

0

Alex – “hertzfm”

Navn: Alex
Alder: 30
Instagram
Facebook  
Snap: HertzFM
Main spil: Football Manager
Sekundære spil: FIFA, GTA FIVEM RP
Hvilket spil ser du frem til i 2020: FM21, FIFA 21 og Empire Of Sin.

Hvornår startede du med at game og hvad spillede du?
Startede for mange år siden med at game, kan nærmest ikke huske det. Men vi er tilbage i Commodore tiderne med bånd og disketter. Så interessen har altid været der.

Hvornår begyndte du at streame og hvad inspirerede dig til at starte?
Jeg startede med at streame i November 2017, jeg begyndte at se en Engelsk Football Manager streamer, som jeg begyndte at snakke en del med. Han inspirerede mig til at starte, og på det tidspunkt var jeg den eneste dansker der streamede FM på fast basis. Siden har tingene udviklet sig voldsomt, og jeg er lykkelig over hvor jeg er i dag.

Hvad er dine mål inde for streaming og gaming?
Jeg har et mål om, at blive ham man vil se, hvis man vil se Football Manager. Jeg tror på mig selv, og er sikker på, det nok skal lykkes en dag.

Forventer du at deltage i nogen live-events / LANs i 2020?
Alle dem jeg kan komme afsted til, og som er relevante for mig. Så er spændt på at se hvordan samarbejdet med Dream Gaming, kommer til at give pote på den front.

Hvordan bruger du gaming?
Jeg bruger gaming som afslapning og en slags meditation, jeg har ADHD, og gaming/streaming er en af de ting jeg virkelig kan samle mig om, hvor jeg får ro i hovedet, og overskud til at klare andre opgaver.

Hvorfor valgte du at gå i samarbejde med Dream Gaming?
Jeg blev kontaktet af Dream via min stream, de virkede interesseret i mig som streamer og person og ønskede at starte et samarbejde med mig. Jeg er spændt på hvad HertzFM og Dream Gaming kan opnå i fællesskab. Jeg føler der er store ting i vente!

Videoer
View more

Your email address will not be published. Required fields are marked *