Finn – “Pinky”

Finn – “Pinky”

0

Finn – “Pinky”

Navn: Finn Jensen
Alder: 32
Instagram
Twitter
Main spil: Modern Warfare, men generelt FPS
Sekundære spil: Overwatch og Diablo
Hvilket spil ser du frem til i 2020: Jeg venter spændt på Doom Eternals, Diablo 4 og Overwatch 2, samt World of Warcraft: Shadowlands.

Hvornår startede du med at game og hvad spillede du?
Jeg starte at spille på pc i 1998 og det var det Heroes of Might & Magic 3, som stjal alt min tid. Senere begav jeg ud i World of Warcraft samt forskellige FPS. Generelt set så nyder jeg at game, og prøver gerne mange forskellige spil.

Hvad er din største bedrift inden for gaming?
Det er 100% de venskaber og det fællesskab jeg er blevet en del af over de seneste 15 år. Gaming har formået at give mig en helt ny omgangskreds, som virkelig har gjort meget for mig personligt.

Hvornår begyndte du at streame og hvad inspirerede dig til at starte?
Det gjorde jeg d. 4/8-2019 og det var That0Wolf og fruen, som overtalte mig, da de mener jeg har en god måde at lære fra mig i mens jeg spiller, samt er jeg bare generelt god til at tale om spil.

Hvad er dine mål inde for streaming og gaming?
Mit mål med streaming er, at give lidt motivation samt et smil på læben, til alle de personer derude, som også kæmper med problemer i hverdagen.

Forventer du at deltage i nogen live-events / LANs i 2020?
Jeg vil rigtig gerne deltage i NPF, men jeg er frisk på alt som har med en god sag og gaming at gøre.

Hvordan bruger du gaming? 
Jeg lider af kroniske smeter i ryggen og hoften, hvorfor jeg netop selv bruger gaming til at koble af, og “glemme” mine smerter for en kort stund i hverdagen.
Gaming er en vigtig del af mit liv, og jeg deler gerne min historie med mine viewers, og deler mine erfaringer, så det måske kan hjælpe andre.

Hvorfor valgte du at gå i samarbejde med Dream Gaming?
Jeg har fulgt Dream Gaming siden jeres streamer N0yzi blev en del af det. Derefter har jeg set de fantastiske ting, som de har udrettet, bla med indsamlinger, samt det de gør for gaming i Danmark generelt. Jeg forventer store ting af Dream i fremtiden, og jeg er glad for at få muligheden for at blive en del af dette.

Videoer
View more

 Your email address will not be published. Required fields are marked *